“EPICUR: το παρόν και το μέλλον” – Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Συμμαχία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EPICUR, διοργανώνει, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 12.00 – 15.00, τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση «EPICUR: Το παρόν και το μέλλον» με σκοπό την ανάδειξη των αποτελεσμάτων του EPICUR v1.0 και την προοπτική του EPICUR v2.0 – SHAPEIT.

Η εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων, περιλαμβάνει δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος πρόκειται να παρουσιαστούν τα καινοτόμα έργα και οι ευκαιρίες που προσφέρει η Συμμαχία EPICUR, με σύντομες παρεμβάσεις από διδάσκοντες, ερευνητές και φοιτητές, που συμμετείχαν σε δράσεις του EPICUR.

Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συμμετοχή των επιστημονικά υπευθύνων – εκπροσώπων των ελληνικών ΑΕΙ που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές Συμμαχίες και με αντικείμενο τη σημασία των Συμμαχιών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων για την ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον ρόλο των ελληνικών πανεπιστημίων, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά, να αποδεχτείτε την πρόσκληση και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Καθηγητής Δημήτριος Κωβαίος

Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας

Πρόσκληση

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης ακολουθείτε τον σύνδεσμο.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά μέσω διαδικτύου, ακολουθήστε τον σύνδεσμο