Video εκδήλωσης “EPICUR: το παρόν και το μέλλον” – 30/11/2022

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Συμμαχία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EPICUR, διοργάνωσε, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «EPICUR: Το παρόν και το μέλλον» με σκοπό την ανάδειξη των αποτελεσμάτων του EPICUR v1.0 και την προοπτική του EPICUR v2.0 – SHAPEIT.

Η εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και σε εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων, περιελάμβανε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα έργα και οι ευκαιρίες που προσφέρει η Συμμαχία EPICUR, με σύντομες παρεμβάσεις από διδάσκοντες, ερευνητές και φοιτητές, που συμμετείχαν σε δράσεις του EPICUR.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τη συμμετοχή των επιστημονικά υπευθύνων – εκπροσώπων των ελληνικών ΑΕΙ που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές Συμμαχίες και με αντικείμενο τη σημασία των Συμμαχιών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων για την ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον ρόλο των ελληνικών πανεπιστημίων, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της εκδήλωσης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.