Εναρκτήρια Εκδήλωση για το EPICUR Centre for International Teaching and Learning

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στην εναρκτήρια εκδήλωση του EPICUR Centre for International Teaching & Learning (EPiC TLC), η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15.00 – 16.30  (ώρα Ελλάδας).

To EPiC TLC έχει στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της διεθνούς συνεργασίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο πλαίσιο της εναρκτήριας εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που προσφέρει ένα διεθνές δίκτυο για τη διδασκαλία και τη μάθηση στο πανεπιστήμιο και θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον ψηφιακό χώρο του EPiC TLC.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο EPiC EduTalk 2024, το οποίο περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση μιας καινοτόμου ιδέας μαθήματος, ενώ θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Το ΑΠΘ, ως μέλος της Συμμαχίας EPICUR, θα βρίσκεται εκεί για να «κόψει την κορδέλα» των εγκαινίων.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση απαιτείται προεγγραφή στον σύνδεσμο https://ufr.link/epicur-opening  (ή σαρώνοντας το QR code της συνημμένης εικόνας) χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια θα λάβετε τον σύνδεσμο της εκδήλωσης (meeting link).

Με εκτίμηση,

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του EPICUR

Καθηγητής Δημήτριος Κωβαίος

τ. Πρύτανης